VeVolskem

Deze website is het best te bekijken met internet explorer

Ve Volskem Dole - In ‘t Ossegat
Herberg - Bed & Breakfast - Familiehuis

Home (1/2)

VeVolskemWinter
HomeButton
ZomerButton
WinterButton
KamersButton
PrijzenButton
VragenButton
ReserveerButton
ContactButton
Czechflag
duitsevlag

Welkom op de website van Herberg en B&B ‘Ve Volskem Dole - In ’t Ossegat’ in  Tsjechie.
Ve Volskem Dole is een geheel gerenoveerde herberg met een vriendelijk, huiselijk Tsjechisch karakter. De herberg ligt in het prachtige Reuzengebergte (in het natuurpark Krokonosse), aan de weg tussen Vrchlabi en Spindleruv Mlyn, ongeveer anderhalf uur rijden ten noorden van Praag.

De herberg heeft zes kamers. Kamer 1 (appartement) en kamer 4 hebben een eigen badkamer met toilet.  Verder zijn er twee aparte doucheruimten en toiletten voor gezamenlijk gebruik, een gezellige ingerichte gelagkamer (eet-zitkamer) en een groot terras aan de achterzijde van het huis, weg van de weg en veilig voor kind en hond.  De herberg is ook uitstekend geschikt voor verhuur aan familie of vrienden groepen tot maximaal 12 personen. Er is naast de herberg voldoende gelegenheid tot parkeren op ons eigen terrein en zijn honden ook welkom bij ons.
 

Uw gastvrouw is Alena Kinclova, een vriendelijke Tsjechische en een uitstekende kokkin. Zij ontvangt u bij aankomst, zorgt dagelijks voor uw ontbijt en, als u dat wilt, voor een uitstekende avondmaaltijd, die meestal wordt voorafgegaan door een heerlijke soep. 

Video van Alena en het pension

Czech website

Deutsche website

VerderButton
Skipiste