VeVolskem

Ve Volskem Dole - In ‘t Ossegat
Herberg - Bed & Breakfast - Familiehuis

Home (2/2)

VeVolskemWinter
HomeButton
ZomerButton
WinterButton
KamersButton
PrijzenButton
VragenButton
ReserveerButton
ContactButton

Het Reuzengebergte is behalve een fantastisch en modern wintersportgebied ook een prachtig gebied voor een vakantie in de andere seizoenen. De gemiddelde hoogte van het gebergte is zo’n 1200 meter met hier en daar enkele uitschieters naar zo’n 1600 meter. Het is een echt berggebied met toppen, dalen, rivieren, bossen, bergweiden en schitterende panorama’s. Het grootste gedeelte is vanaf 1962 een beschermd nationaal park.

De herberg ligt op een hoogte van zo’n 500 meter. U kunt direct vanuit de voordeur prachtige wandelingen maken (ook in de winter), fietsen (mountainbiken), langlaufen en u kunt skiën op de kleine skipiste achter en tegenover de Herberg. Verder zijn er in de directe omgeving ook nog verschillende skipistes, langlauf tracks, wandel- en fietsroutes en is Praag in anderhalf uur te bereiken met de auto.

Deze site biedt u verder uitgebreide informatie met veel foto’s van o.a. de verschillende kamers, winter- en zomer info en impressies, prijzen e.d. Klik hiervoor op de buttons aan de linkerkant van de pagina. Actuele webcams vind u hier.
 

TerugButton
Skipiste