VeVolskem

Ve Volskem Dole - In ‘t Ossegat
Herberg - Bed & Breakfast - Familiehuis

Reserveren

VeVolskemWinter
HomeButton
ZomerButton
WinterButton
KamersButton
PrijzenButton
VragenButton
ReserveerButton
ContactButton

Wilt u reserveren of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Gwen Reek:
- Telefoon: 088 – 7000779
- Email: gwenreek@hetnet.nl
- Contactformulier (onder de button contact)
Als het een reservering betreft verzoeken wij u ons de gewenste periode en het aantal personen door te geven. Wij kunnen dan de beschikbaarheid controleren en u daarover zo snel mogelijk inlichten. Maar ook met andere vragen bent u welkom en helpen wij u graag verder.
Reserveringen (boekingen) worden door ons bevestigd door middel van een boekingsbevestiging en de boeking is daarmee voor beide partijen bindend.

Betalen en annuleren.
Bij ontvangst van de boekingsbevestiging verzoeken wij u 50% van het totale bedrag als aanbetaling te voldoen en de resterende 50% uiterlijk zes weken voor uw vertrek naar de herberg. U betaalt hiermee uitsluitend de gereserveerde overnachtingen inclusief het ontbijt. Het eventuele gebruik van avondmaaltijden en de genuttigde dranken, koffie, thee, zoutjes e.d. uit de zelfbedieningsbar betaalt u ter plekke in Tsjechische kronen.
Wij kunnen u geen annuleringsverzekering aanbieden. Indien u dit wenst kunt u deze via uw verzekeringsadviseur afsluiten.

Aankomst en vertrek.
Bij aankomst zijn de kamers beschikbaar vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek verzoeken wij u om uiterlijk 10.00 uur de kamers te verlaten. Dit om schoonmaak van de kamers bij wisseling van gasten mogelijk te maken. Uiteraard is het mogelijk om op andere tijden op deze dagen uw bagage in de herberg te stallen en gebruik te maken van de gezellige gelagkamer (eet-zitkamer).

Skipiste